menu

Begeleiding bij borstvoeding en COVID-19

De begeleiding zal een beetje anders zijn maar ik ga mijn uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk te helpen.

Consult

De consulten start ik nu met een video gesprek in plaats van een huisbezoek. Ik kijk daarbij mee tijdens een voeding als het lukt en kan je hierin begeleiden en adviezen geven. Het zou fijn zijn als je filmpjes hebt van voedingen die ik voor en na het consult zou kunnen bekijken om een goed beeld te krijgen.

Als het medisch gezien noodzakelijk en mogelijk is kunnen we alsnog kiezen voor een huisbezoek, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ik maak een verslag van het consult die je via de mail toegestuurd krijgt.

Voorlichting

Borstvoeding voorlichting ga ik online geven. Voor dit alles gebruik ik het platform Zoom. Hier kun je een gratis account aanmaken.

Consult aanvragen